Η Skanska εγκαινιάζει επαναστατικό ηλιακό γυαλί για ενεργειακά ουδέτερα κτίρια

Posted on Φεβρουαρίου 13, 2018
Ο σουηδική κατασκευαστική Skanska συνεργάστηκε με την πολωνική εταιρεία ηλιακής τεχνολογίας Saule Technologies για να κατασκευάσει φωτοβολταϊκά κύτταρα περοβσκίτη για χρήση σε εμπορικές κατασκευές.
 
Η τεχνολογία Saule Technologies, η οποία αναπτύσσει ημι-διαφανή κυψέλες ηλιακών κυψελών περοβσκίτη από το 2014, χρησιμοποιεί τεχνολογία μελάνης για την εκτύπωση ηλιακών κυττάρων σε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα που απαιτούνται για την κάλυψη ενός κτιρίου.
 
Η Skanska έχει λάβει αποκλειστικά δικαιώματα για τη χρήση λύσεων ηλιακών κυττάρων της Saule Technologies σε προσόψεις κτιρίων και φραγμούς θορύβου σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τις σκανδιναβικές χώρες.
 
Θα ξεκινήσει καλύπτοντας τα κτίρια γραφείων στην Πολωνία με τα ημιδιαφανή ηλιακά κύτταρα σε μια ανάπτυξη που έχει τη δυνατότητα να "φέρει επανάσταση" στον κατασκευαστικό κλάδο και να επιταχύνει την παράδοση κτιρίων με ουδέτερη ενέργεια.
 
constructionclimatechallenge.com
 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ