Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Silver Χορηγός και εισηγητής στο 4ο Ενεργειακό Συμπόσιο της HAEE

Posted on Μαΐου 06, 2019

Περισσότεροι από 100 διακεκριμένοι ομιλητές από διεθνείς και εγχώριες εταιρείες, οργανισμούς, think tanks, ακαδημαϊκά ιδρύματα και θεσμούς θα καταθέσουν και φέτος την άποψή τους για τα τεκταινόμενα του ενεργειακού τομέα στο συνέδριο – θεσμό που διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά η Ελληνική Δεξαμενή Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΗΑΕΕ (Ελληνική Δεξαμενή Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία) διοργανώνει στις 6-8 Μαΐου το 4ο Ετήσιο Ενεργειακό Συμπόσιο στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα. Στόχος του Συμποσίου είναι να αναδείξει όλες τις διαστάσεις της ενεργειακής μετάβασης, τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις πολιτικές και τα νέα ρυθμιστικά πλαίσια που διέπουν τον κλάδο, καθώς και τις θέσεις των επιχειρήσεων που τον αποτελούν.

Προς αυτή την κατεύθυνση, το 4ο Ενεργειακό Συμπόσιο θα φιλοξενήσει μια πληθώρα έμπειρων στελεχών από όλο το φάσμα του τομέα της ενέργειας, αξιωματούχους και φορείς της Πολιτείας, ειδικούς επιστήμονες, ακαδημαϊκούς και αναλυτές που θα δώσουν μια πλήρη εικόνα για την ελληνική, την ευρωπαϊκή και τη διεθνή αγορά.

Εκ μέρους της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. - SilverΧορηγός στην εκδήλωση - θα παρευρεθεί ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κ. Τομαράς Κωνσταντίνος.

Την Τρίτη 7/5 και Ώρα 18:45 ο κ. Τομαράς θα μιλήσει για τις Εξελίξεις στο χώρο των ΑΠΕ.

simposio

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ