ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το έργο BUILD UPON του Παγκόσμιου Συμβουλίου Πράσινων Κτιρίων σημείωσε μια σημαντική νίκη τον Ιανουάριο, με τη δέσμευση της Ευρώπης ότι θα θέσει τις εθνικές στρατηγικές ενεργειακής αναβάθμισης στο επίκεντρο των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής – μια πρόταση-κλειδί σύμφωνα με το project.
Για την χρονιά που διανύουμε οι νέες φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις αναμένεται να φτάσουν τα 102.6 GW σημειώνοντας αύξηση σε σχέση με πέρυσι που το σχετικό νούμερο έφτασε τα 99.1GW, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ευρωπαϊκής ένωσης ηλιακής βιομηχανίας, SolarPower Europe, όπως καταγράφονται στο outlook για το έτος 2018 που δημοσιεύτηκε τις προηγούμενες μέρες.

Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΛΑΓΗΕ ολοκληρώνει την εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων παραγωγής Η/Ε από ΑΠΕ μηνός Φεβρουαρίου 2018. Παράλληλα άρχισε η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Μαρτίου 2018. 

Δημοσίευσε η ΡΑΕ τον προσωρινό κατάλογο συμμετεχόντων στο διαγωνισμό ΑΠΕ. Αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι στη δεύτερη κατηγορία, των λεγόμενων "μεγάλων" φωτοβολταϊκών, υπήρξε μεγάλος αριθμός απορριφθέντων προσφορών κυρίως επειδή πολλοί από τους υποψήφιους επενδυτές δεν υπέβαλαν ηλεκτρονικά τα κατάλληλα δικαιολογητικά, παρά μόνον σε μορφή εγγράφων.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ