ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η συνολική αγορά των τεχνικών εταιρειών 5ης, 6ης και 7ης τάξης αυξήθηκε κατά 9,5% το 2016 σε σχέση με το 2015, ενώ για το 2017 εκτιμάται περαιτέρω αύξηση της τάξης του 6%, λαμβάνοντας υπ' όψιν τα έσοδα των εταιρειών τόσο από την κατασκευή ιδίων έργων όσο και από τις κατασκευαστικές κοινοπραξίες.

Σύμφωνα με τον Joshua S.Hill, δημοσιογράφο του “Clean Technica.com, σε νέα έκθεση του o IRENA τονίζει την αναγκαιότητα αύξησης της παγκόσμιας παραγωγής ηλεκτικής ενέργειας μέσω ΑΠΕ.
Κοινή επιστολή απέστειλε στο Συμβούλιο ο ευρωπαϊκός σύνδεσμος αιολικών, WindEurope, ενόψει της σημερινής άτυπης συνόδου στη Σόφια όπου θα συζητηθεί ο στόχος για τις ΑΠΕ με άξονα το 2030.
Η εποχικά προσαρμοσμένη παραγωγή του κατασκευαστικού κλάδου μειώθηκε 0,5% στην ευρωζώνη το Φεβρουάριο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, ενώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση η πτώση ανήλθε στο 0,8%.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ